Liftkeuringen door experts in het vakgebied.

Voor iedereen kent het leven al wel eens ups en downs. Bij ACEG gaan we alleen voor de ups. U kan op onze specialisten rekenen voor controles en keuringen van elk type lift, hijs- en hefwerktuig.

Personenliften

Veilig functionerende en betrouwbare personenliften? ACEG zorgt voor preventieve inspecties, risicoanalyse en herkeuring (na modernisering) van personenliften. Daarnaast nemen wij ook de eindcontrole voor de indienststelling na een nieuwe installatie voor onze rekening. Een regelmatige inspectie zorgt er dan ook voor dat de lift op een veilige manier kan blijven functioneren.

Goederen- en fabrieksliften

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van goederen- en fabrieksliften. Een regelmatige inspectie van uw lift door een ACEG- expert zorgt ervoor dat deze op een veilige manier kan blijven functioneren. Eventuele problemen kunnen op deze manier tijdig worden gedetecteerd. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen moeten goederen- en fabrieksliften na de indienststellingskeuring bovendien periodiek (om de drie maanden) gekeurd worden.

Keuring hijs- en hefwerktuigen

Het werken met hijs- en hefwerktuigen zoals takels, hoogtewerkers, mobiele kranen, torenkranen en gelijkaardig materiaal houdt ook risico’s in. Naast duidelijke en overzichtelijke instructies zijn controles bij de indienststelling van hijs- en hefwerktuigen en periodieke controles daarna van groot belang. Zo blijven deze tuigen in prima staat en kan u een veilig gebruik ervan garanderen aan uw werknemers. Uw ACEG-expert voert deze verplichte indienststelling keuringen van hijs- en hefwerktuigen uit .

Volg in de voetstappen van 10.000+ personen en ontdek het gemak van ACEG.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde services. ACEG heeft me niet enkel op een vlotte en snelle manier verder geholpen aan een afspraak, ook de inspecteur die is langsgekomen heeft ons zeer goed verder geholpen. Onze installatie was volledige veilig. De inspecteur nam zelf nog voldoende tijd ons enkele zaken uit te leggen waardoor we nu weten hoe we veilig te werk kunnen gaan als we een lamp moeten ophangen. Van A tot Z een 10/10. Op deze firma kan je rekenen!

Valérie Ruiters