Google Reviews Widget

Word ontzorgd bij het beheer van uw gebouwen.

Van alle (ge)bouwmarkten thuis: een gebouw audit, een woonkwaliteitsonderzoek of een sloop opvolgingsplan? You (re)build it, ACEG checks it. Wij zorgen voor een betrouwbaar totaaloverzicht van de status van uw pand. Snel, efficiënt, grondig, volledig en met alle nodige wettelijke adviezen.

Gebouw Audit

Als vastgoedprofessional of syndicus beschikken over een totaaloverzicht van de status van de brandveiligheid, collectieve verwarmingssystemen en elektrische installaties van uw pand is een must. Bij een gebouwen audit van ACEG toetsen we de geldende wetgeving aan de status van uw gebouw, die we samen met u overlopen. Onze expert zal alles ter plaatse analyseren en de interpretaties van de wetgeving in het gebouw bekijken. Vervolgens wordt er een uitgebreid rapport opgesteld.

Woonkwaliteitsonderzoek (Codex Wonen)

Een woonkwaliteitsonderzoek is gebaseerd op het de regels en gebrekenlijst van de Codex Wonen. ACEG kan hier zowel voor particulieren, professionals als publieke instellingen voor instaan. Een verslag bestaat steeds uit drie delen: het gebouw gedeelte, het woongedeelte en de bezettingsnorm. Indien gebreken worden vastgesteld worden deze beoordeeld met de ‘strafpunten-categorieën’ lijst. In het kader van het verkrijgen van een conformiteitsattest is dit onderzoek geldig gedurende 10 jaar.

Conditiemeting NEN 2767

Een conditiemeting NEN 2767 is een van oorsprong Nederlandse normering voor de persoonsonafhankelijke conditiebepaling van bouw- en installatiedelen, zonder werkingstesten. Ze vormt de basis voor een gestructureerde rapportering van de gebreken aangetroffen tijdens een uitwendige visuele inspectie. Elk aangetroffen gebrek wordt geëvalueerd volgens drie parameters: ernst, omvang en intensiteit. Naast de conditiescore is er ook een risico-inschatting van de gebreken.

Sloop opvolgingsplan

Wanneer men gebouwen en constructies geheel of gedeeltelijk afbreken, ontstaan materialen die rechtstreeks of na verwerking hergebruikt of gerecycleerd kunnen worden. Dat kan alleen als we gebouwen en constructies selectief slopen, een noodzakelijke en nuttige stap naar een duurzaam materialenbeheer. Een ACEG- deskundige stelt een sloop opvolgingsplan op volgens de richtlijnen in een standaardprocedure, bij Ministerieel besluit goedgekeurd.

Rescert-keuring warmtepomp

Sinds 2017 is de premie van de plaatsing van een warmtepomp of zonneboiler voor sanitair warm water gekoppeld aan een kwaliteitssysteem. Om in aanmerking te komen voor de zonneboiler- of warmtepomp premie kan u beroep doen op een ACEG-expert, die in het bezit van een RESCert-certificaat van bekwaamheid, de goede uitvoering van de installatie valideert. Vervolgens komt u in aanmerking voor de premie.

Méér dan alleen een keuring

Bij ACEG kiest u niet enkel voor een keuringsorganisme. Wanneer u kiest voor een samenwerking met ACEG kiest u voor kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen. Dag in, dag uit gaan onze experts op de baan om van België een veiligere leefomgeving te maken.

kwaliteit

Kwaliteit

kwaliteit

Efficiëntie

kwaliteit

Vertrouwen

testimonial

Volg in de voetstappen van 10.000+ personen en ontdek het gemak van ACEG.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde services. ACEG heeft me niet enkel op een vlotte en snelle manier verder geholpen aan een afspraak, ook de inspecteur die is langsgekomen heeft ons zeer goed verder geholpen. Onze installatie was volledige veilig. De inspecteur nam zelf nog voldoende tijd ons enkele zaken uit te leggen waardoor we nu weten hoe we veilig te werk kunnen gaan als we een lamp moeten ophangen. Van A tot Z een 10/10. Op deze firma kan je rekenen!

Valérie Ruiters

ratingratingratingratingrating

Laat uw installaties keuren

Het duurt maar 10 seconden om contact op te nemen met onze experts.

Snel in contact komen met een expert? Ze staan klaar voor jou:

+32 2 880 88 90