Google Reviews Widget

Liftkeuringen door experts in het vakgebied.

Voor iedereen kent het leven al wel eens ups en downs. Bij ACEG gaan we alleen voor de ups. U kan op onze specialisten rekenen voor controles en keuringen van elk type lift, hijs- en hefwerktuig.

Personenliften

belac

Veilig functionerende en betrouwbare personenliften? ACEG zorgt voor preventieve inspecties, risicoanalyse en herkeuring (na modernisering) van personenliften. Daarnaast nemen wij ook de eindcontrole voor de indienststelling na een nieuwe installatie voor onze rekening. Een regelmatige inspectie zorgt er dan ook voor dat de lift op een veilige manier kan blijven functioneren.

Goederen- en fabrieksliften

belac

Als eigenaar of beheerder bent u verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van goederen- en fabrieksliften. Een regelmatige inspectie van uw lift door een ACEG- expert zorgt ervoor dat deze op een veilige manier kan blijven functioneren. Eventuele problemen kunnen op deze manier tijdig worden gedetecteerd. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen moeten goederen- en fabrieksliften na de indienststellingskeuring bovendien periodiek (om de drie maanden) gekeurd worden.

Keuring hijs- en hefwerktuigen

belac

Het werken met hijs- en hefwerktuigen zoals takels, hoogtewerkers, mobiele kranen, torenkranen en gelijkaardig materiaal houdt ook risico’s in. Naast duidelijke en overzichtelijke instructies zijn controles bij de indienststelling van hijs- en hefwerktuigen en periodieke controles daarna van groot belang. Zo blijven deze tuigen in prima staat en kan u een veilig gebruik ervan garanderen aan uw werknemers. Uw ACEG-expert voert deze verplichte indienststelling keuringen van hijs- en hefwerktuigen uit .

Méér dan alleen een keuring

Bij ACEG kiest u niet enkel voor een keuringsorganisme. Wanneer u kiest voor een samenwerking met ACEG kiest u voor kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen. Dag in, dag uit gaan onze experts op de baan om van België een veiligere leefomgeving te maken.

kwaliteit

Kwaliteit

kwaliteit

Efficiëntie

kwaliteit

Vertrouwen

testimonial

Volg in de voetstappen van 10.000+ personen en ontdek het gemak van ACEG.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde services. ACEG heeft me niet enkel op een vlotte en snelle manier verder geholpen aan een afspraak, ook de inspecteur die is langsgekomen heeft ons zeer goed verder geholpen. Onze installatie was volledige veilig. De inspecteur nam zelf nog voldoende tijd ons enkele zaken uit te leggen waardoor we nu weten hoe we veilig te werk kunnen gaan als we een lamp moeten ophangen. Van A tot Z een 10/10. Op deze firma kan je rekenen!

Valérie Ruiters

ratingratingratingratingrating

Laat uw installaties keuren

Het duurt maar 10 seconden om contact op te nemen met onze experts.

Snel in contact komen met een expert? Ze staan klaar voor jou:

+32 2 880 88 90