Google Reviews Widget

Safety doesn’t happen by accident. A beautiful environment starts with you.

Een externe milieu- of veiligheidscoördinator inschakelen die u zowel technisch als juridisch bijstaat om uw activiteiten op een milieubewuste en veilige manier te organiseren? Nood aan een zoneringsdossier? Ook daar maakt ACEG het verschil voor u en uw organisatie. We are in this together!

Milieucoördinatie

Afhankelijk van hun kwalificatie op de indelingslijst van de VLAREM II hebben bedrijven de wettelijke verplichting om een milieucoördinator aan te stellen die moet waken over de impact van een onderneming op het milieu. Kies in dat laatste geval voor een externe, erkende ACEG-milieucoördinator die beschikt over alle juiste kwalificaties om u zowel technische als juridische bijstand te bieden en uw bedrijfsactiviteiten zo op een milieubewuste en verantwoorde manier te organiseren.

Veiligheidscoördinatie

De veiligheid en het welzijn van uw werknemers op een bouwwerf is van cruciaal belang. Vaak liggen ongevallen op een werf aan tekortkomingen of verkeerde keuzes in het initiële ontwerp. Risicopreventie bij de keuze van bepaalde technieken of processen is dan ook één van de kerntaken van een veiligheidscoördinator. Om deze belangrijke taak uit te voeren kan u dienst doen op een externe ACEG-veiligheidscoördinator, die het bouwproces van de start tot de finish opvolgt.

Opmaken Zoneringsdossier

Elke ruimte in een bedrijf waar een potentieel gevaar is tot het ontstaan van een explosieve atmosfeer, moet in kaart gebracht worden en opgedeeld worden in zones. Dit gebeurt door middel van een zoneringsdossier. De bepalingen hiervoor zijn vastgelegd in het A.R.E.I. Binnen elke afgebakende zone kunnen dan maatregelen genomen worden om het explosierisico te reduceren of te elimineren. ACEG heeft ervaren specialisten in dienst die deze zoneringsdossiers voor u kunnen opstellen.

Méér dan alleen een keuring

Bij ACEG kiest u niet enkel voor een keuringsorganisme. Wanneer u kiest voor een samenwerking met ACEG kiest u voor kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen. Dag in, dag uit gaan onze experts op de baan om van België een veiligere leefomgeving te maken.

kwaliteit

Kwaliteit

kwaliteit

Efficiëntie

kwaliteit

Vertrouwen

testimonial

Volg in de voetstappen van 10.000+ personen en ontdek het gemak van ACEG.

Ik ben zeer tevreden over de geleverde services. ACEG heeft me niet enkel op een vlotte en snelle manier verder geholpen aan een afspraak, ook de inspecteur die is langsgekomen heeft ons zeer goed verder geholpen. Onze installatie was volledige veilig. De inspecteur nam zelf nog voldoende tijd ons enkele zaken uit te leggen waardoor we nu weten hoe we veilig te werk kunnen gaan als we een lamp moeten ophangen. Van A tot Z een 10/10. Op deze firma kan je rekenen!

Valérie Ruiters

ratingratingratingratingrating

Laat uw installaties keuren

Het duurt maar 10 seconden om contact op te nemen met onze experts.

Snel in contact komen met een expert? Ze staan klaar voor jou:

+32 2 880 88 90